Event Media Licht & Geluid verkoop en verhuur, media oplossingen, video en broadcastoplossingen, muziekinstrumenten

Over ons bedrijf

Event Media Group is een relatief jong bedrijf in haar sector, maar heeft desondanks al jaren ervaring op het gebied van licht, geluid en media. Event Media Group is gestart in september 2004, maar al voor deze tijd werden veel projecten op naam van Mmusic Features gedaan, het dochterbedrijf dat de studio beheert. Eind 2005 hebben de eigenaren van Event Media en Mmusic Features de koppen bij elkaar gestoken in een poging wat meer structuur, duidelijkheid en professionaliteit in het geheel te krijgen. Martijn de Jong en Marcel Engelen, al van jongs af aan bevriend en op muzikaal gebied geinteresseerd, besloten Event Media Group samen te gaan beheren.

Event Media Group is de overkoepelende naam voor het hoofdbedrijf Event Media Licht & Geluid en de dochterondernemingen Mmusic Features, ICTEM, ITSEE en Kiek Fotografie. Event Media Licht & Geluid verzorgt de verkoop en verhuur van licht, geluid en media oplossingen. Mmusic Features beheert de geluidstudio. Dochterbedrijf ICTEM verzorgt technische computerondersteuning aan particulieren. ITSEE houdt zich bezig met grafische zaken zoals logo's, websites, hosting en dtp. Tot slot verzorgt Kiek Fotografie de professionele digitale fotografie. Deze bedrijven hebben een samenwerkingscontract gesloten waardoor Event Media Group u zo nog veel beter en goedkoper van dienst kan zijn.

In de afgelopen jaren heeft Event Media Group allerlei soorten projecten gedaan. Van losse verhuur tot compleet verzorgde feesten wat betreft licht en geluid. Van bruiloft tot bedrijfsfeest en van tuinfeest tot (pop)concert. In al die tijd zijn we uitgegroeid tot een groot bedrijf met haar eigen apparatuur. En ook de komende jaren zullen we blijven investeren in nieuwe apparatuur voor de verhuur om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aanschaf van al uw professionele licht, geluidapparatuur en mediaoplossingen. Vanaf 2008 is Event Media begonnen met de productie van plopkappen, plopbollen en microfoonflags voor tv en radio stations. Deze producten hebben de laatste jaren een grote vlucht genomen. Bij onze dochterondernemingen kunt u ook terecht voor webdesign, hosting, grafische oplossingen, ICT oplossingen en professionele fotografie. Ook hierin heeft Event Media Group al jaren ervaring.

Wat we als bedrijf heel belangrijk vinden is de service naar de klant. Samen met onze klanten lopen we de mogelijkheden door en geven we advies. U kunt er van op aan dat alles goed geregeld wordt. Kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs is ons devies.

Event Media Group, kwaliteit die wl betaalbaar is!

Contact
Adres Locatie Venlo:
Heierhoevenweg 2a
5928 RN Venlo
(Noord-Limburg NL)
Telefoon +31 (0)475 20 20 70
Mail info[ed]eventmedia.nl
 
  Visit us on Facebook
Dochterondernemingen


Dochterondernemingen van Event Media

Bezoek Mmusic Features Bezoek Kiek Fotografie