Event Media Licht & Geluid verkoop en verhuur, media oplossingen, video en broadcastoplossingen, muziekinstrumenten

Licht en geluid verhuur algemeen

Heeft u binnenkort een feestje, heeft u een bedrijfspresentatie of wilt u een dj boeken? Dat alles en nog veel meer is geen probleem.

Onze devies is: kwaliteit die wel betaalbaar is! Voor kleine feesten hebben we standaardsets die heel gemakkelijk zelf aan te sluiten zijn. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor op- en afbouw, aflevering en bediening van onze apparatuur door ons personeel. Event Media Licht & Geluid richt zich met name op particulieren en bedrijven voor kleine feesten en presentaties.

Wilt u een set huren, dan raden we u aan een offerte aan te vragen. De prijs voor de huur van een hele set ligt altijd onder de prijzen voor losse verhuur.

Bij het afhalen of het laten bezorgen van de gehuurde apparatuur ondertekent u een huurovereenkomst. Het is mogelijk dat er borg gevraagd wordt voor de apparatuur. Betaling vind contant plaats bij afhalen, tenzij anders overeengekomen. Bij het laten bezorgen van de apparatuur, dient na installatie (indien nodig) contant te worden afgerekend (inclusief borg). U ontvangt achteraf de factuur. Borg wordt bij terugbezorging of het ophalen van de apparatuur terugbetaald. Het is mogelijk dat u om legitimatie wordt gevraagd.

KLIK HIER VOOR ONS VERHUUR ASSORTIMENT!

 

Contact
Adres Locatie Venlo:
Heierhoevenweg 2a
5928 RN Venlo
(Noord-Limburg NL)
Telefoon +31 (0)475 20 20 70
Mail info[ed]eventmedia.nl
 
  Visit us on Facebook
Dochterondernemingen


Dochterondernemingen van Event Media

Bezoek Mmusic Features Bezoek Kiek Fotografie