Event Media Licht & Geluid verkoop en verhuur, media oplossingen, video en broadcastoplossingen, muziekinstrumenten

Event Media Nieuws

Hieronder leest u het laatste nieuws over alles rondom Event Media Group en aanverwante zaken.

gold and silver metallic foam windshields/windscreensEvent Media presenteert zilveren en gouden plopkappen

Met trotst presenteren we de eerste metallic gouden en zilveren plopkappen ter wereld. Voor net die extra luxe of glamour uitstraling.
We are proud to present the worlds first gold and silver metallic foam windshields / windscreens. For the extra luxurious or glamorous productions.

28 januari 2013
Artikel in de Limburger over plopkappen Event Media

We zijn trots op het mooie artikel over onze plopkappen in de Limburgse krant 'de Limburger'. Klik hier om het plopkap artikel te lezen..

28 januari 2013
Event Media levert plopkappen aan NOS

Naast al onze andere grote klanten zoals SBS, Veronica, Sky Radio, Telegraaf etc. zijn we trots dat we onlangs de NOS plopkappen hebben mogen maken. Het model FC1906 wit met een flocklaagje en vierzijdige opdruk van het NOS logo.

14 januari 2013
Event Media sponsort Stichting Opkikker

Event Media heeft een gratis bedrukte microfoonflag en plopkap geleverd aan Stichting Opkikker die zich inzet voor langdurig zieke kinderen. We krijgen erg veel aanvragen voor sponsoring en met de economische crisis is het heel moeilijk om sponsoren te vinden, maar organisaties als deze moeten gesteund blijven worden, aldus Martijn de Jong, verkoper bij Event Media.

25 juni 2012
Event Media ontwikkelt plopzakjes

Event Media heeft speciaal voor plopkappen en plopbollen velours bewaarzakjes ontwikkeld. Veel plopkappen of plopbollen worden slordig in cameratas of kist opgeborgen en worden snel vuil of raken hierdoor beschadigd. In dit zakje kunt u de plopkap of plopbol met microfoon en al opbergen zodat de kap veel langer meegaat en er netter uitziet bij gebruik. Het plopzakje heeft een touwtje voor het dichttrekken rond de microfoonhals. Iedere klant met een bestelling van minimaal 5 F-serie plopkappen, krijgt in de komende maanden een gratis plopzakje. Bij een bestelling van plopkappen kosten de zakjes 3 euro excl btw per stuk. De plopzakjes zijn ook los te bestellen in onze webshop.

14 maart 2011
Event Media sponsort Radio 538 Warchild actie

Vanaf 25 maart touren de DJ's van Radio 538 een week lang met 2 trucks door het hele land om live uitzendingen te maken. Met deze actie halen ze zoveel mogelijk geld op voor Warchild, om kinderen in oorlogsgebieden te helpen hun leven weer op te pakken. Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Event Media Group sponsort de plopkappen voor deze geweldige actie en hoopt dat er veel geld wordt opgehaald voor dit goede doel.

Bericht: 28 februari 2011
Hosting, webdesign en grafische werkzaamheden overgedragen aan ITSEE

Zoals u wellicht opvalt is onze website iets aangepast. Om het duidelijker te maken zijn de activiteiten van Event Media Group, anders dan haar hoofactiviteit van verhuur en verkoop van licht / geluid / mediaoplossingen,  nu verdeeld onder de dochterondernemingen. ITSEE neemt alle hosting, webdesign en grafisch werk over. Onze klanten hoeven hiervoor niets te doen. Er verandert in de praktijk niets, alleen de naam van het bedrijf waarmee u zaken doet. ITSEE blijft onderdeel van Event Media Group. ICTEM doet nog steeds de computersupport aan huis voor particulieren. Mmusic Features beheert de studio. Kiek fotografie doet particuliere en zakelijke fotografie.

Bericht: 23 februari 2011
Nieuwe apparatuur

Event Media heeft nieuwe actieve baskisten en speakers aangeschaft, nieuwe LED par sets en LED scanners.

Met deze apparatuur kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Bericht: 23 februari 2011
Event Media levert custom plopbollen voor Novum Nieuws

Onlangs leverde Event Media nieuwe plopbollen aan Novum Nieuws. De speciale kleur 'Novum blauw' kenmerkt de plopbol. Het product bestaat uit een samengesmolten plopbol FL500 en een schuimrubber afgeronde flag.

Op de plopbol staat het logo en de flag toont de naam 'Novum'. Het idee kwam van Novum nieuws, en op verzoek en na het nodige aan proberen, is het resultaat erg mooi geworden. We zijn altijd bereid mee te denken om aan uw wensen te voldoen.

Bericht: 30 juni 2009
Nu ook beamer en scherm te huur!

Vanaf vandaag heeft Event Media ook een Sanyo beamer met scherm te huur. Maak gebruik van de actieaanbieding: 60 incl BTW per dag incl scherm. 2000 Ansilumen, 800x600 SVGA, lichtgewicht, lichtgewicht oprolbaar scherm, 4:3/16:9. Optioneel zijn onze eenvoudig aan te sluiten geluidsystemen op statief met draadloze (clipon) microfoons.
  
Bericht: 23 juni 2008
 
Event Media levert beflockte plopbollen aan Avro

Event Media heeft onlangs aan de Avro deze custom kleur beflockte plopbollen geleverd. Met de speciale viltdruk techniek en het speciale schuim- en flockmateriaal materiaal blijven de akoestische eigenschappen van het geluid behouden. Het had nog enige voeten in de aarde om de juiste kleur te vinden. "We werken veel met RAL kleuren, maar deze kleur zat er net tussenin..." aldus Martijn de Jong, verkoper van Event Media. "Het voordeel van deze beflocking is dat het vuilafstotend werkt. Daarnaast geeft het een prachtige matglans en sjieke uitstraling aan de plopbol...".
  

Bericht: 25 februari 2008
Webshopbestelling gemakkelijk betalen

Event Media biedt vanaf vandaag de mogelijkheid eenvoudig en veilig uw webshop bestellingen te betalen via Ideal, Paypal, Creditcard. Maar ook betaling vooraf is natuurlijk nog steeds mogelijk.
 

Bericht: 7 januari 2008
Event Media levert weer plopkappen aan En Vandaag

Event Media heeft onlangs een nieuwe lading plopkappen geleverd aan tv-programma En Vandaag. Al eerder leverende we kappen aan Een Vandaag. Onlangs heeft ook de Avro plopkappen van ons afgenomen. De professionele plopkappen zijn van duurzaam materiaal, bedrukt met de speciale viltdruktechniek om de akoestische eigenschappen van het geluid te behouden. Klik hier voor meer informatie over plopkappen / plopbollen van Event Media Group of download de promotieflyer.

Bericht: 19 december 2007
 
Korting voor verenigingen uit gemeente Horst a/d Maas, Sevenum en Venlo

Event Media draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. In het kader van sponsoring krijgen alle verenigingen in Horst a/d Maas, Sevenum en Venlo 20% extra korting op de verhuur van licht en geluid of op onze grafische en internetoplossingen.

Bericht: 26 september 2006
 
NIEUW: Microvox accordeon microfoon

Nieuw in ons assortiment zijn de Microvox accordeon microfoonsystemen. In onze webshop kunt u er meer over vinden. Veel bekende accordeonnisten gebruiken dit systeem om hun accordeongeluid te versterken. Het geheim zit in de omnidirectionele microfoons die over de gehele breedte van de accordeon het geluid versterken. Waar een enkele microfoon alleen de dichtsbijzijnde tonen het hardst versterkt, doet de Microvox dit over alle octaven. Ook versterking van de baszijde is mogelijk met een andere versie van de M serie. Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Bericht: 4 juni 2006
 
Webshop online, steeds meer producten toegevoegd...

Onze webshop is vandaag online gegaan. Alles werkt en producten die vermeld staan kunt u gewoon bestellen. Echter duurt het nog even voordat we ons hele assortiment hebben toegevoegd. Tot die tijd kunt u voor meer informatie een afspraak maken met onze verkopers voor een kijkje in onze catalogi.

Bericht: 16 februari 2006

NU OOK: Plopkappen met uw eigen logo!

Sinds kort biedt Event Media Group u de mogelijkheid om plopkappen in vele soorten, maten en kleuren te bestellen en te laten voorzien van uw eigen logo. Dit is ideaal voor studio's, (lokale) tv-stations en radio-omroepen. Klik hier voor om meer te lezen...

Bericht: 10 januari 2006

 

Contact
Adres Locatie Venlo:
Heierhoevenweg 2a
5928 RN Venlo
(Noord-Limburg NL)
Telefoon +31 (0)475 20 20 70
Mail info[ed]eventmedia.nl
 
  Visit us on Facebook
Dochterondernemingen


Dochterondernemingen van Event Media

Bezoek Mmusic Features Bezoek Kiek Fotografie