Event Media Licht & Geluid verkoop en verhuur, media oplossingen, video en broadcastoplossingen, muziekinstrumenten

Plopkappen bedrukken

Bezoek onze speciale website:

www.plopkappen.nl

Bedrukte plopkappen, ook wel plopbollen, microfoonkappen of windscreens genoemd, zijn de ideale oplossing voor (lokale) televisie en radiostations, kranten, evenementen, studio's, enzovoorts. Daarnaast leveren we ook driehoekige en vierkante microfoonflags (logo blokken) voor om de hals van de microfoon.

Aantallen
We leveren al professionele plopkappen vanaf 2 stuks en microfoonflags vanaf 1 stuks ( per kleur, per type en per logo) tegen scherpe tarieven.

Tarieven
Tarieven zijn afhankelijk van oplage, type plopkap, kleur, aantal zijden met opdruk en aantal kleuren van de opdruk. Hoe groter de oplage, hoe lager de kosten per stuk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.Enkele referenties: Algemeen Dagblad, NOS, VRT, En Vandaag, Avro, Geen Stijl, POWned, Het Gesprek, TROS, NCRV, SP, CDA, Veronica, In 10, Novum, Sky Radio, Boomerang, Sterren.nl, Regio 22, Telegraaf, KRO, Man bijt Hond, Voetbal International, Campus TV, lokale radio/tv stations FL plopkap bij En Vandaag

Levertijden
Levertijd is circa 2-3 weken voor de professionele serie en 1-2 weken voor de microfoonflags. Maar ook spoedorders van een paar dagen zijn voor ons geen probleem.

Bedrukking
Bij onze professionele plopkappen werken we meestal met een viltachtige flockdruk. Soms wordt er afhankelijk van het logo gekozen voor een combinatie van opdrukmaterialen. We zorgen er altijd voor dat de akoestische eigenschappen behouden blijven.

Microfoonflags worden geleverd met vinyl watervaste fullcolor stickers precies op maat.

 
Materiaal en kleur
Plopkappen zijn leverbaar in een aantal standaard kleuren. Daarnaast zijn alle speciale kleuren ook mogelijk, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. De kappen zijn gemaakt van geluiddoorlatend zo goed als winddicht foam. Ze zijn enigszins flexibel en oprekbaar.

Beflocking
U kunt uw plopkap of plopbol ook laten beflocken. Deze speciale techniek geeft de kappen een mooie fluwelen glans en een chique uitstraling. Daarnaast werkt het vuilafstotend, contrastverhogend en zo goed als winddicht. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.


Beflocking (boven) vs Schuim (onder)

Custom producten
We maken ook plopkappen op maat, in speciale kleuren of in combinatie met schuimrubber flags zoals in de foto hiernaast. Neemt u gerust contact met ons op hiervoor.

Voorraad
Enkele typen plopkappen en plopbollen zijn zonder opdruk op voorraad, evenals microfoonflags zonder opdruk. Bestel nu direct via onze webshop.

Weet u niet precies welke maten of vormen bij uw microfoon passen, neem dan contact met ons op en geef uw microfoonmerk door of de afmetingen van de microfoongrill dan kunnen we u de mogelijkheden voorleggen. Vraagt u gerust hiernaast een vrijblijvende offerte aan of belt u gerust met onze verkoper voor een prijsopgave: 0031 (0)6 41127686.

   
Contact
Adres Locatie Venlo:
Heierhoevenweg 2a
5928 RN Venlo
(Noord-Limburg NL)
Telefoon +31 (0)475 20 20 70
Mail info[ed]eventmedia.nl
 
  Visit us on Facebook
Dochterondernemingen


Dochterondernemingen van Event Media

Bezoek Mmusic Features Bezoek Kiek Fotografie